Novo

ONA je najlepša Srpkinja! Tara je potrošila 140 prosečnih srpskih plata, da izgleda kao BOŽANSTVO.. Sad otkrila NAJLUĐI PLAN ikada…

U nastavku današnjeg članka pisat ćemo o estetskim zahvatima koji su poslednjih nekoliko godina postale veoma popularne, pa je sve više djevojaka koje se odluče da na sebi nešto promijene, a to imamo priliku najviše da vidimo na društvenim mrežama. Nekada su ovi zahvati bili veoma skupi, malo je bilo doktora koji su ih radili, dok su samo oni koji su itekako imali novca mogli da idu na ove intervencije.

U tome da djevojke na sebi promijene ono sa čime nisu zadovoljne apsolutno nema problema, i to je nešto što svi podržavaju, ali mnogo je djevojaka koje pretjeraju sa time, a kao jedan od primjera možemo da navedemo Maju Marinković, koja je starleta i koja je uradila mnogo estetskih intervencija na sebi, tako da ona više na sebe ne liči, a kao dokaz tome su fotografije kada se ona tek pojavila u rijalitiju, pa sve do ovih današnjih. Mi ćemo danas da pišemo o jednoj djevojci koja živi u Australiji, a koja ima srpske korijene.

Njeno ime je Tara Jovičić, koja je sa samo dvije godine sa svojim roditeljima otipšla da živi u Australiju, i tamo ona radi kao medicinska sestra, a jedna je od onih djevojaka koja voli da ide na estetske zahvate, pa je tako ona otkrila da je dos sada uradila preko 32 intervencije na sebi, za koje je dala 7 miliona eura, a ono što je zanimljivo jeste da ona ne planira da stane na ovome, pa je na svom Instagramu otkrila kako planira da posjeti jednog ruskog stručnjaka, kod kojeg želi da uradi grudi. Vaša mišljenja?