Novo Zanimljivosti

Ona je na dan večanja PLAKALA kao kiša: OTVORILA JE DEDINU KOVERTU I ŠOKIRALA SE…”nije mi bilo dobro, nikako..”

Kada je u pitanju venčanje to je jedan od najposebnijih trenutaka u životu svake mlade i za taj dan ona se posebno priprema. Ali, nekada osećanja koja mi osećamo u tom trenutku kada stajemo na takozvani “ludi kamen” mogu da budu baš pomešana, a pogotovo ako uzmemo u obzi činjenicu da tog istog dana budemo jako osetljivi.

Sada mi donosimo jedno takvo iskustvo koje je doživela jedna anonimna žena čija je ispovest osvanula na društvneim mrežama. Ona se udala u subotu, a nije ni slutila da će toliko plakati na kraju dana svog venčanja, i da joj neće biti nikako dobro. Nakon što su gosti otišli svojim kućama, ona i njen muž su počeli da gledaju poklone koje su dobili, koverte i sve ono što su taj dan od svojih prijatelja i rodbine dobili. Međutim, njima je jedna koverta privukla veliku pažnju, to jeste rukopis kojim je pisano, a to je bio rukopis njenog dede.

Ona je odmah odlučiila da otvori ovu kovertu da proveri koliko ima novca i koliko je deda dao za njenu srećnu budućnost, a kada je otvorila samo se zaprepastila. U toj koverti je bilo samo 5 evra, ali onda je videla da ima i jedno pismo u koverti. Izvadila ga je i počela da čita a na prvoj rečenici su joj krenule suze na oči. Deda je napisao da je taj dan bio mnogo ponosan i najsrećniji čovek na svetu, jer je gledao kako ona postaje samostalna žena, i da počinje da gradi svoju porodicu.

Napisao je kako bi celi svet joj poklonio da može, ali nema više i ne može, a odvojio je samo 5 evra. Ona je rekla kako se iskreno u tom treutku mnogo razočarala i osećala se poniženo, a nije zbog novca, već u tom trenutku je osećala nepoštovanje, ali ove reći uvrede više nego da je poklonio joj 1000 evra.