Showbizz

On je nekada bio najzgodniji glumac, a SADA JE ŠOKIRAO SA POJAVOM: Ružan i siromašan, pa NIKAD ga ne biste mogli prepoznati! (FOTO)

Danas u nastaku današnjeg članka se malo fokusiramo na neke stare i dobre glumce, kao i pevače koji su jako dobro raidili svoj posao u svoje vreme, a danas kada pogledamo nigde ih nema. Postoji mnogo razloga, a neki su definitivno odustali od svoje karijere te su se posvetili drugim poslovima, dok imamo onih kojima su definitivvno karijere totalno pale u zaborav.

Mi danas upravo o jednom takvom glumcu i čoveku pišemo, a verujemo da se sada svi sećaju Vilijama LEvija, koji je bio nekadašnja zvezda latinoamerički serija. On je bio čovek koji je osvojio sve žene sa svojom figurom, a kao i besprekornom lepotom, a publika u celoj srbiji kao i na celom Balkanu ga pamti kao Huan Migel iz poznate serije “napušteni anđeo”.

U to vreme ova je serija imala veliki uspeh, i svaku epizodu je pratilo na milione gledalaca širom sveta, pa tako i nije čudo da je Levis praktično preko noći postao jedan od najtraženijih muškaraca u telenovelama, da i za njega su se producenti mnogo otimali. On je vrhunac svoje karijere doživeo kada je 2011. godine se pojavio u spotu od Dženifer Lopez, a što mu i nije donelo nešto plaho dobrog.

Uvek je maštao o velikom uspehu u Holivudu pa je odbijao manje uloge što ga je na kraju mnogo koštalo, tako da je na kraju dotakao i dno dna. Nije plaćao porez, te su mu zapenile kuću i 2 luksuzna auta. Da li ste vi gledali ovu seriju? koje je vaše mišljenje o ovom poznatom glumcu?