Novo

Ogromna TUGA: Preminuo srpski glumac iz serija “Selo gori,a baba se češlja” i “Srećni ljudi”

Poznati glumac Bratislav Slavković Keša je preminuo u petak u Gerontološkom centru u gradu Kragujevcu.

Glas Šumadije javlja da je Keša preminuo u 76. godini života, nakon kraće bolesti. Jedan od najpoznatijih i najomiljenijih kragujevačkih glumaca skoro cijelu karijeru je proveo u svom rodnom gradu kao član ansambla našeg Teatra, nekada Joakim Vujić, a onda Knjaževsko srpskog a četiri godine je bio i član Narodnog pozorišta u Podgorici. U mladosti se uspješno bavio i sportom i igrao za podmladak FK Radničkog.

S pozorištem je nastavio saradnju igrajući u predstavama i kada je otišao u pentiju, on je sve do pandemije aktivno snimao za domaću televizijsku i serijsku produkciju.

Kešu je TV publika gledala u serijama Selo gori a baba se češlja, Srećni ljudi, Moj rođak sa sela, Ravna gora, Ubice mog oca, Nemanjići, Šifra Despot, Sinđelići, Urgentni centar i mnoge druge.

Jednu od posljednjih uloga je ostvario u filmu Moj jutarnji smijeg, posljednjem ostvarenju koje je ovaj voljeni srpski glumac Nebojša Glogovac snimio pred samu smrt. Vrijeme i mjesto sahrane poznatog srpskog glumca Bratislava Slavkovića, koji je popularan i poznat pod nadimkom Keša, bit će naknadno objavljeni. Za sada te informacije nisu poznate, a veliki broj ljudi je već počelo da ga žali i oplakuje, s obzirom da je on bio velika glumačka legenda, kojeg ćemo pamtiti godinama.