Novo

Oglasio se Nenad Periš nakon dobijenih toksikoloških rezultata: Samo za jednim žali, sve je bio nesrećan slučaj!

Svi mediji pisali su o novosti koja se odnosi na Mateja Perišu, koji je pronađen prije nešto više od mjesec dana, a radi se o tome da su gotovi i toksikološki nalazi koji su bili naređeni da se urade od strane višeg javnog tužilaštva u Beogradu. Na kraju komisijsko vještačenje obavila su tri vještaka, ljekari specijaliste sudske medicine.

Rezultati su na kraju pokazali prisustvo toksičnih koncentracija amfetamina u krvi i organima, uz prisustvo etil alkohola, takođe, u uzorku kose je identifikovan kokain i benzoilekgonin u tragovima. Nakon ovog saznanja oglasio se i njegov otac Nenad Periš koji je dao jednu veoma potresnu izjavi, a koji je izjavio sljedeće: “Žao mi je što kamere nisu radile, a Matej je tajnu odneo u grob. Ne znam šta se dogodilo u “Gotiku”, ne znam zbog čega je uzeo narkotike, zašto je izašao i trčao. Mislim da je bio nesrećan slučaj. On je bio sportista… Verujem tužilaštvu i svima vam hvala”, izjavio je on.

Ono što je još jako bitno jeste to da je Više javno tužilaštvo u Beogradu potvrdilo i to da nema osnovne sumnje da je Matejeva smrt posljedica krivičnog djela, kada se u obzir uzmu sve okolnosti pod kojim je on nestao u noći sa 30. na 31 decembar. Izvršene su provjere sve do pronalaska njegovog tijela, što se desilo prošlog mjeseca, tačnije 18.maja, kada su ribari uočili njegovo tijelo u Dunavu koje je isplivalo kod Ade Huje. Ostatak teksta pročitajte ovde.