Novo

OGLASIO SE LEKAR KOJI JE OPERISAO MILJANU KULIĆ U TURSKOJ! Spremni da podele DOKAZE – Evo šta je rekao o povredi SLEZINE! ŠOK!

Domaći mediji ne prestaju da pišu o Miljani Kulić, koja se nalazi u teškoj zdravstvenoj situaciji, gdje su joj se ljekari čak borili i za život. Podsjećanja radi, ona je u Turskoj išla na operaciju smanjenja želuca, a stanje joj se pogoršalo nakon što se ona vratila u Srbiju. Kada joj se slošilo, završila je u Urgentnom, a onda je prebačena u Klinički centar u Nišu, i ljekari su je hitno operisali i tom prilikom izvadili joj slezinu koja je već bila oštećena.

Njen otac Siniša za domaće medije je izjavio sljedeće: “Za sve su krivi lekari u Turskoj, oni su joj oštetili slezinu prilikom operacije smanjenja želuca. Miljana je prekjuče dobila ozbiljne bolove i hitno je primljena u Urgentni centar u Nišu. Lekari su nam rekli da joj je pukla slezina! Miljana je odmah u subotu operisana u Nišu i taj organ joj je izvađen. Izgubila je dva i po litra krvi, operacija je trajala satima…”, rekao je on, dok je Marija u svojoj izjavi svima poručila, da nikome ne preporučuje da ide na tu kliniku gdje je Miljana bila.

Doktor Seven, koji je operisao Miljanu je poručio: “Mnogo je dezinformacija i nerazumevanja u okruženju. Mi konkrento nemamo nikave informacije od pacijenta i majke pacijenta jer nam ne odgovaraju na poruke, znamo ono što smo pročitali u medijima. U najkraćem mogućem roku ćemo podeliti sa vama dokaze (naše klinike i kliničkog centra u Nišu) da naš pacijent Miljana Kulić nije imala ozledu slezene nakon naše operacije”, poručio je on. Ostatak teksta pročitajte ovde.