Novo

Oglasio se Ivan Marinković o Miljani Kulić: Evo šta je rekao nakon saznanja da joj je život ugrožen! EVO ŠTA JE REKAO!

Vijest da je Miljana Kulić životno ugrožena šokirala je široku domaću javnost, a oni koji ju posebno vole u velikom su šoku zbog ove novonastale situacije koja nije nimalo bezazlena. Njeni roditelji su u očaju, i samo žele da sve ovo prođe i da Miljana bude dobro. Podsjećanja radi, Miljana je išla u Tursku i podvrgla se operaciji smanjena želuca, jer je imala veliki višak kilograma, a nakon operacije kroz samo par dana ona se vratila u Srbiju.

Ono što je šokiralo ljekare u Srbiji jeste da su njihove kolege iz Turske svojim pacijentima dozvolili da putuju avionom kroz samo par dana od operacije koja je itekako bila zahtjevna i komplikovana. Oni koji nisu upućeni, iako vjerujemo da je njih malo, Miljana je u drugom rijalitiju Parovi koji se emituje na Hepi televiziji, upoznala Ivana Marinkovića koji je bivši muž naše poznate pjevačice Goce Tržan, u kojeg se zaljubila, i sa kojim je ušla u vezu, a onda je i ostala u drugom stanju. Međutim njih dvoje nikako nisu mogli zajedno pa su se razišli, a Miljana je rodila sina Željka, o kojem se sama brine uz pomoć njenih roditelja Siniše i Marije.

Sada su mediji kontaktirali Ivana jer su htjeli da ga pitaju za mišljenje o Miljani i situaciji u kojoj se ona trenutno nalazi, ali on nije nešto bio posebno raspoložen za razgovor, pa je samo kratko prokomentarisao i rekao sljedeće: “Ma nisam video ništa, ne zanima me to”, rekao je Ivan. Inače je Marija za medije izjavila: “Samo da mi dete bude dobro pa ćemo lako pričati o tome. Stalno sam sa doktorima na vezi. Izvadili su joj slezinu, imala je obilno krvarenje, mnogo trombova. Bila je gotovo pred sepsom, nadam se samo da će sve biti u redu”.