Novo Showbizz

OGLASILA SE ZORJA PAJIĆ O SADIKU HASANOVIĆU, EVO ŠTA JE IZJAVILA: “Smatram da on to nije…”

Nakon što je snimak Sadika Hasanovića, koji je finalist Zvezda Granda i njegovog nekadašnjeg benda Sateliti izazvao buru u javnosti zbog navodnih nacionalističkih pjesama, oglasila se i Zorja Pajić isto tako jedna od finalistkinja ovogodišnje sezone Zvezda Granda.

– Jako mi je žao zbog toga što mu se desilo. Smatram da Sadik to nije namjerno uradio. Mi smo se svi lijepo družili i jako smo voljeli kako on pjeva, a na snimanju nije ništa slutilo da će sve ovako da ispadne.

Na pitanje da li se čula sa Sadikom poslije ovog nemilog događaja odogovorila je sljedeće:

– Nisam se čula sa njim, jer se još uvijek borim sa svojim porukama. Prosto ne mislim da mogu dosta da mu pomognem, a želim mu sve najbolje. Nismo bili baš toliko bliski, ali mi je jako žao zbog svega, kazala je Zorja, prenosi Alo.rs.

Moramo podjsetiti da je prije šest godina izvorna grupa Sateliti postala poznata široj javnosti po svojoj pjesmi kojoj su dali ime Facebook.

Tada je mlađahni Sadik Hasanović sa samo 13 godina ovom šaljivom pjesmom osvojio veliki broj publike. On je sa svojim ocem i još dva člana bio dio jedne od najpopularnijih grupa u Bosni i Hercegovini, a koja izvodi izvornu muziku. Grupa jesnimila veliki broj pjesama, a Sadik je bio član još od malena. Krenuo je sa muzikom još od svoje desete godine, uz svog oca poznatog po nadimku Muto i njegovom grupom, Sadik je krenuo muzičkim putem uz nadu da sog oca naslijedi, ali kako je Sadik odrastao više se okretao narodnoj muzici.