Novo

OGLASILA SE LJUBICA KOJA U GRČKOJ ZA 11 DANA POTROŠI 10€! “39 godina sam šef računovodstva, mogu da budem mađioničar”

Ove godine ljeto nam je stiglo dosta ranije nego je to inače slučaj, ali vjerujemo da je malp onih koji se na to bune, štaviše mnogi su jedva čekali ljeto i lijep vrijeme. Tako je sa ljetom došla i sezona ljetovanja, putovanja, odmora i uživanja. Tako je već sada mnogo onih koji su već odabrali na koje će to destinacije da idu, ali isto tako ima mnogo i onih koji se dvoume, i koji još uvijek nisu odlučili. Nekako nam je to i poznato, ali prema mišljenju mnogih državljana, Crna Gora i Grčka omiljene su destinacije za ljetovanje.

Međutim, ove godine situacija je malo drugačija, jer cijeli svijet se suočava sa raznim posljedicama koje je donio rat u Ukrajini, prvenstveno sa velikim poskupljenjima, u raznim segmentima, pa tako vjerujemo i da su cijene na raznim morskim destinacijama sada dosta veće u odnosu na prošlu, ali i godine ranije. Međutim, mi vam danas donosimo jednu veoma zanimljivu priču, a riječ je o jednoj ženi po imenu Ljubica, koja zajedno sa svojim drugaricama već godinama unazad bude na ljetovanju po 11 dana, a da za to vrijeme sve one zajedno potroše negdje oko samo 20 eura.

Naime, sve ovo počelo je nakon pitanja koje je postavio Milovan iz Užica, a njegovo pitanje glasilo je:” Koliko novca je potrebno za jedan dan letovanja u Grčkoj”, a Ljubica je i njemu ali i svima otkrila njihovu tajnu, a napisala je sljedeće: “Ja i prijateljica stavimo u zajednicki novčanik po 10 evra i bude nam dovoljno za 11 dana. Kafu pijemo u apartmanu, hleb ne jedemo, sokove i druga pića ne pijemo, kupujemo kiselo mleko, povrće i voće, a suhomesnate proizvode nosimo od kuće i sa time skuvamo nešto na brzinu. Deset godina uvek tako i nikad nismo za neverovati potrošili više. Ali, nas dve smo penzionerke. a mladi naravno imaju veće prohteve”, napisala je ona na svom Fejsbuk profilu. Ostatak teksta pročitajte ovde.