Novo Showbizz

OGLASILA SE IVANA, BIVŠA ŽENA REPERA NENADA ALEKSIĆA ŠA: Nakon što je molio za oprost, JAVNO SE POKAJAO – OVO MU PORUČILA

Bivši učesnik rijalitija Zadruga Nenad Aleksić Ša već danima u rijaliti programu Zadruga ne prestaje da priča o bivšoj ženi Ivani i tome koliko se kaje zbog toga što je prevario pred milionskim auditorijumom.

Protekle noći Nenad je u emisiji Pitanja gledalaca kazao da bi volio da može da vrati vrijeme i da ne plati kaznu Tari Simov, te da je doslovno sramno ono što je uradio Ivani i da ga je sada stigla karma.

Isto tako on se izvinio i Vladimiru Tomoviću, a poznato je već u javnosti da su Ivana i diskvalifikovani zadrugar bili vrlo bliski.

Povodom svega onoga što se desilo, Pink. rs je stupio u kontakt sa Ivanom Aleksić, koja je Nenadova bivša supruga. Kada smo joj predočili sve ono što je Ša ispričao, ona je samo kratko odgovorila sljedeće:

– Ne pratim u posljednje vrijeme toliko, ali mi ljudi stalno šalju sve. Nemam komentar, od starta ništa ne komentarišem – rekla je Ivana, a na pitanje da li će se vidjeti sa Nenadom nakon završetka Zadruge, kratko je poručila:

– Ne zanima me uopšte.

Moramo podsjetiti da je Ivana je nedavno potvrdila da se iselila iz njihovog zajedničkog stana na Novom Beogradu, i otišla u podstanare, a pored pomenutog stana reper i njegova supruga u svom vlasništvu imaju i kozmetički salon u kojem Ivana radi, kao i kafić, a sada kada se sretnu na sudu će sve podijeliti. Kako i na koji način ostaje nam samo da vidimo.