Novo

Odnos im se promenio posle Kaćine udaje: Ovako izgleda majka Katarine Grujić, evo šta je specifično u njihovoj povezanosti (FOTO)

U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se jedne jako poznate pevačice , koja je za jako kratko vreme uspela da izgradi zavidnu karijeru. Naime ,reč je o Katarini Grujić , koja danas ima već formaranu porodicu , koju je izgradila sa fudbalerom Markom Gobeljićem. Naime , njih dvoje imaju i ćerku , a koja im svakako predstavlja posebnu snagu , a ona od njih dobija svu moguću ljubav i odgoj. To je se moglo da vidi i po svadbenom veselju koje su održali nedavno , a gde je njihova ćerkica bila jedan od najveselijih zvanica , a što je se i očekivalo.

Kada je reč o maji Katarine Grujić , ona danas ima 63 godine , a kada ih pogleddate jasno je vidljiva sličnost između njih dvee . Naime , Kaćina majka je zanosna plavuša , a prošle godine kada su proslavili njen rođendan , to je ostalo kao redak trenutak gde je ona uopšte i mogla da se vdi.Na fotografiji je s njima i Kaćina baka koja je nažalost u februaru preminula a taj gubitak dodatno je povezao pevačicu i njenu mamu.

– Kraljice moja. Nijedna ljubav na ovom svetu nije tako bezuslovna kao majčina, nijedno srce nema u sebi toliko ljubavi kao majčino – poručila je Katarina Grujić svojoj majci na društvenim mrežama. Svakako je jasno da Kaća ima jako složnu porodicu , kojaa joj je pružila sve u životu , a svakako i najveću podršku kada je se prijavila u takmičenje Zvezda Granda , gde je pokazala zavidan rezultat. Vaša mišljenja svakako pišite u koemntare.