Showbizz

OČAJNA JE: Poznata rijaliti zvezda objavila sliku sa sinom (18) pa užasnula izjavom “Molim Boga da on umre pre mene” (FOTO)

Nekako kada vidimo blistavi život slavnih ličnosti,njihova našminkana lica i skupocjenu odjeću zaboravimo da su i oni samo ljudi i da i oni mogu imati sasvim normalne probleme kao i drugi ljudi.

Kejti Prajs je poznata britanska rijaliti zvijezda, majka je petoro djece što je malo neobično za njih. Ali njen 18-togodišnji sin Harvi ima poprilične zdravstvene probleme ali i prekomjernu težinu koja još to sve pogoršava. On ima veliki problem sa ishranom, dogurao je do skoro 180 kilograma a majka je naravno više nego zabrinuta pa je sve to podijelila i sa medijima .

Ispričala je o svojoj zabrinutosti zbog sinove kilaže jer je u ozbiljnoj opasnosti da ugrozi svoj život zbog gojaznosti, Harvijevo disanje je svakim danom lošije i lošije, i spas bi bilo kada bi počeo da vježba i da ima posebnu prehranu.

Prajsova je sa svoje 23 godine rodila Harvija ali su joj ljekari odmah saopštili da dijete ima genetski poremećaj – boluje od sindroma Prader Vili, ima autizam i ADHD-a, a i vid mu je totalno slab. Vjerovatno zbog tih poremećaja, Harvi je stalno gladan i jede ali je tako već gojazan da je i životno ugrožen.

Kejti je nastojala nekako držati kilažu donekle pod kontrolom, ali je došla do toga da ipak ne može sama i da joj je potrebna stručna pomoć. Izabrala je specijalnu instituciju u kojoj će se profesionalci brinuti o njenom sinu,tamo bi trebao ostati dok ne napuni 25 godine, imati će uslove za učenje ali i za održavanje kondicije.

”Želim mu pružiti svu pomoć koju mogu, mora početi vježbati, mora smršati. Trenutno ne može ni da vježba jer mu je disanje loše. Ali tamo, u toj instituciji, će moći da pliva i vježba sa za to obučenim specijalistima. Osim toga, vjerujem da će se sprijateljiti sa nekim s kim će se družiti u slobodno vrijeme. Sve je trebalo krenuti u septembru, ali je pandemijom korona virusa, mjere zabrana i izolacije sve prolongiralo”– rekla je Kejti.

“Neće biti lako ni njemu ni meni ali ovo je jedini put,mora smršati ako želi živjeti. Ne želim da ga izgubim on ima samo 18 godina, čitav život je pred njim i zato ću uraditi sve što je u mojoj moći da mu pomognem”-dodala je Prajsova