Novo Showbizz

OBJAVLJEN SNIMAK: Pogledajte Jeleninu reakciju kad je SAŠA POPOVIĆ proglasio pobjednika, DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO URADILA (VIDEO)

Takmičar Mahir Mulalić je odnio pobjedu u 14. sezoni najgledanijeg muzičkog takmičenja Zvezda Granda, a kada je direktor Saša Popović pročitao njegovo ime i prezime je uslijedio najemotivniji trenutak, te se rasplakao, a prva mu je čestitala njegova mentorica Marija Šerifović.

Ono što je malo ko primjetio je reakcija Jelene Karleuše dok je čekala proglašenje pobjednika ove sezone. Pjevačica od cijelog uzbuđenja nije mogla da stoji na nogama.

Jelen se poslije finala oglasila i na društvenoj mreži Instagram na svom profilu i čestitala Mahiru na pobjedi a onda je komentarisala i svoje finaliste.

“Čestitam mojoj Belmi i Nemanji na svemu što su pokazali sinoć u finalu, najponosnija sam zbog svega što su uradili osvjetlali su mi obraz. Belma je bila najkompletnija takmičarka sinoć, njen nastup, pjevanje, izgled, harizma i energija su bili van konkurencije, da li ste vidjeli šta je uradila. Nemanja je bez sumnje najbolji pop pjevač kojeg je ovo takmičenje otkrilo i predviđam mu blistavu budućnost u pop muzici Balkana, zaista je veliki majstor i želim mu svu sreću ovog svijeta”, napisala je Jelena, pa se osvrnula na pobjednika:

“Naravno, čestitam i pobjedniku Mahir Mulaliću koji se borio kao lav u najtežim momentima života, ovo pobjeda je za njegovu mamu i svaka mu čast na svemu što je uradio i pokazao”, dodala je Jelena.

Detaljte možete pogledati u videu ispod: