Zanimljivosti

OBJAVLJEN HOROSKOP ZA NAREDNU GODINU, POGLEDAJTE ŠTA ČEKA VAŠ ZNAK: U februaru će se desiti DOGAĐAJ KOJI MIJENJA SVE

Ni u idućoj 2021. godini neće nam biti uskrećeni ogromni planetarni događaji i dešavanja.

Zbog toga možemo očekivati niz retrogradnih planeta, kao i pomrčina na koja obavezno moramo obratiti pažnju.

Mada nas iduće godine očekuje nekoliko teških trenutaka, astrolozi naglašavaju da će to sve ipak biti mnogo bolje nego ova tekuća, 2020. godina. Zato glavu gore i pripremite se na donošenje novih odluka, trčanje za željama i snovima. Sada kada se ova, mnogima nesretna, 2020. godina bliži svom kraju svi se sigurno možemo složiti da je to bio veoma jak udar sudbine, avantura i jedan test kome se sigurno niko nije nadao.

U ovoj godini koja završava astrolozi navode da se desilo nekoliko veoma značajnih astroloških dešavanja koja su donijela snažne promjene diljem svijeta. I prije nego što se ova godina okonča možemo da očekujemo Veliku konjukciju 22. decembra koja će da otvori novu Eru Vodolije. Ni u idućoj godini neće ponestati planetarnih dešavanja pa nas tako očekuje čitav niz retrogadnih planeta i pomrčina na koja definitivno moramo da se pripremimo.

Zbog svega navedenog će iduća godina da bude izuzetno intenzivna i ona će nam donijeti nekoliko bitnih astroloških dešavanja.

1. Novo doba Vodolije

Poravnjanje (alignacija) Saturna i Jupitera u Vodoliji nazivamo Nova era Vodolije i to nam donosi progresivnu energiju. U februaru nas tako očekuje čak 7 astroloških tijela koja će biti pozicionirana u znaku Vodolije i energija će u tom momentu biti najdominatnija. Fokus će biti na humanitarnom radu, opštem dobru ali i tehnoloških dostignućnima.

Ostatak ovog teksta možete da pročitate na ovom linku OVDJE