Showbizz

O OVOM BRUJI CELA SRBIJA! Jovana ŠUTNULA Željka Joksimovića pa potrčala u zagrljaj slavnom sportisti! ONDA NASTUPIO PRAVI HAOS! Pokazala je konačno PRAVO LICE

Danas ćemo, nakon dugo vremena, ponovo malo pričati o Jovani Joksimović, koja je, ako se sjetite, prije otprilike nešto malo više od mjesec dana, dobila otkaz na Prvoj TV, skupa sa svojim dugogodišnjim kolegom Srđanom Predojevićem.

Sve je to bilo uvjetovano njihovim krajnje bahatim ponašanjem, kao i nepoštivanjem stavki navedenih u ugovoru, kojeg na kraju nisu do kraja ispoštovali. Flertovali su poslije sa nekim drugim TV kućama i na kraju su zbog toga dobili otkaz kada se sve to javno saznalo. Prva TV je tako riješila i problem njihovih plata, s obzirom da su ovo dvoje svaki mjesec u svoje džepove stav ljali po 10.000 eura.

Joksimovićka se vrlo brzo snašla, mada nijedna nacionalna TV kuća gdje je ona već prije radila nije htjela da je vrati. Iz RTS-a su potpisali ostali zaposlenici peticiju da je ne žele u svom kolektivu, istu stvar je napravila i TV Pink, a Jovana je na kraju završila tamo gdje su je jedino i htjeli, na K1 televiziji, čiji je direktor i ujedno i vlasnik – gle čuda, njen muž Željko Joksimović.

Uvijek mu se ona nanovo vraćala kad god joj je to trebalo, a svi se dobro sjećamo 2011. godine kada je ona nakon, tada 3 godine, prekinula vezu sa njim, te je zgrabila sebi tada poznatog košarkaša Sašu Đorđevića, koji je tada još igrao u Italiji, a koji je čak bio i oženjen. Bila je par puta čak navodno i viđena u Italiji, mada je ona to uporno negirala.

Poslije svega nekoliko mjeseci ipak je dopuzala nazad do Željka, mada se činilo da je sa njima dvoma sve već gotovo. Jovana Joksimović je, kako smo nakon toga mogli zaključiti, igračica dvostrukih aršina, a to je bila situacija kada je pokazala svoje pravo lice. Šta vi mislite o njoj i njenom karakteru? Napišite nam svoje mišljenje u komentarima.