Novo Zanimljivosti

O ovoj svadbi se priča godinama: MLADENCI se presvlačili kao da su na modnoj pisti!SIJALO ZLATO I BROJALE SE PARE(VIDEO)

Današnjim parovima je dan njihovog vjenčanja svakako jedan od najvažnijih i najljepših dana u životu, i svi žele da im taj dan prođe najbolje što može bez ikakvih problema i peripetija. Imamo i oni koji žele da im vjenčanje bude glamurnozno, sa što više zvanica, ali dok neki znaju da malo i pretjeraju u svamu tome.

Također, mnogima je poznato da su glamurozna vjenčanja, dio i nekih kultura, ali ova svadba iz Slovačke je baš nadmašila sve. Kao što se može vidjeti ovdje se nije štedjelo ni nač emu, a mladenci su tokom ceremonije i kasnije na zabavi promijenili nekoliko odjevnih predmeta. Jedan mladi bračni par je prije nekoliko godina organizovao svadbu, o kojoj se kasnije pričalo mjesecima.

Tokom svadbe mlada se po nekoliko puta presvukla, a nju je na presvlačenju pratio njen muž koji nije zaostajao za mladom i sa njenim komnbinacijama koje je mijenjala. Također, oboje su imali detalje zlata na sebi.

Oni su za vjenčano prstenje odabrali su skupocjene modele, a njihova cijena iznosi otprilike 7.300 evra po komadu. Ova je mlada imala 19 godina i nju su gosti darovali novčanicama u evrima, a mladoženja je bio veoma darežljiv kada je bilo u pitanju darivanje muzičara. Vrhunac večeri je bio taj kada se mlada pojavila u crvenoj haljini i kada je počela da pleše, a gosti su joj lijepili novčanice na haljinu.