Novo

Novinar ogrnut SRPSKOM ZASTAVOM postavio pitanje Konstrakti, onda dala ODGOVOR koji se prepričava! OVO JE HIT,GORE DRUŠTVENE MREŽE! (VIDEO)

Sinoć je u Torinu održano i drugo polufinale, gdje je nastupala i Konstrakta, predstavnica Srbije na prestižnom muzičkom takmičenju, Evroviziji. Svi mediji pišu o dešavanjima sa prošle noći, a svi su primjetili da je ona poslednja proglašena za finalistu, i mnogi su se pitali zbog čega je to bilo tako.

Završnica sinoćnjeg polufinala, bila je i više nego dramatična, i to zbog toga jer je Konstrakta poslednja proglašena za finalistu. Sami organizatori biraju kada će koju državu da prozovu, a predstavnicu Srbije ostavili su za kraj i to iz jasnog razloga. Ona je u ovom polufinalu važila za favorita za prolazak dalje, i njen nastup je na Jutjubu malo prije samog proglašenja imao ubjedljivo najviše pregleda, pa je zbog toga jasno da su oni željeli da bude neizvhesno do samog kraja i da se publika pita, a gdje je Srbija?

Ni sama Konstrakta nije krila oduševljenje zbog finala, a svoju pozitivnu energiju ona je “prenijela” i na konferenciju za medije, gdje je imala još jedan svoj šou. Uslijedila su brojna pitanja od strane novinara, pa je jedan koji je bio ogrnut srpskom zastavom, nju pitao: “Šta si mislila kada su poslednje zemlje pročitane?”, a onda je odgovorila: “Mislila sam kako je vreme lepo ovih dana u Torinu. Ako ne prođemo, imaćemo lepo vreme ovde. Torino je veoma lep, tako da nije loše ni ne proći”, i tako je nasmijala sve prisutne u sali. Ostatak teksta pročitajte ovde.