Zanimljivosti

NOVI NAČIN BORBE PROTIV KORONE- Čiste u donjem vešu, a muškarci samo gledaju- OVAKVA PONUDA ZAISTA POSTOJI- Raj za muške (FOTO)

Odavno je praksa u mnogim zemljama da se osnivaju firme za obavljanje kućnih poslova čišćenja i spremanja.  Firme funkcionišu tako što se zatraži ili rezerviše termin za obavljanje kućnih poslova pa onda djevojke i žene koje su zaposlene u firmi idu u stan ili kuću i obavljaju posao.

Jednu takvu kompaniju osnovala je Niki Belton (33) iz Kenta u Velikoj Britaniji, posao nije lose išao ali, kako kaže, posao je zahvaljujući pandemije koronavirusa u pravom smislu riječi procvjetao.

A nije samo zbog toga što žene dobro čiste i obavljaju kućne poslove nego zbog toga što je šefica imala sjajnu ideju.

Zamislite scenu –gotovo polugola seksi žena koja na sebi ima samo čipkasti donji veš čisti po kući i kuha – priznajte, podsjeća na scenu iz “onih” filmova.

Ali ne, to je bila baš ta poslovna ideja ove poduzetnice. Za sve one koji žele čist dom a da pri tome imaju i ugodan i seksi pogled na čistačicu treba da pozovu firmu za profesionalno čišćenje ”The Naked Cleaning Company”.

Niki Belton naglašava da se na poslu poštuju sve mjere zaštite i djevojke vode računa o bezbjednoj razdaljini od 2 metra od mušterije, a to što njene radnice rade po kući gole i polugole pomaže jer ih štiti od virusa kako se virus nebi zalijepio na odjeću ili tako nešto.

Za to zadovoljstvo koje možete dobiti i očišćen stan i uživanje u pogledu potrebno je za sat vremena čišćenja u toplesu izdvojiti oko 10 hiljada dinara, a skroz gola čistačica je oko 12.000 dinara na sat

”Posao nam cvjeta ali nas na društvenim mrežama osuđuju. Želim reći da naše čistačice nisu seksualni objekti , one samo obavljaju svoj posao. Smatram da je naš posao sada važniji nego ranije sa obzirom na trenutnu situaciju. Lijepo je da postoji pomalo neobična usluga poput ove poslije svega što smo prošli poslednjih nekoliko mjeseci”– te je dodala da su njeni klijenti najčešće usamljeni muškarci.