Novo

Novi dečko Sanje Marinković je TAKAV FRAJER: Pogledajte fotografiju, Sanja SIJA pored fatalnog muškarca

U nastavku dnašnjeg članka dotaći ćemo se jedne jako poznate voditeljke , a koja je u jednom periodu čak navukla gnev na sebe . Naime , reč je o Sanji Marinković , a za koju se može reći da ne postoji jedna evropska destinacija , a da ju ova poznata voditeljka nie obišla. Dakle , pored Sicilije, Rima, Španije, Sredozemnog mora, Dubaija, nedavno na njenom putnom spisku našla i neizostavna Crna Gora. Tamo je posetila bokokotorski zaliv ali je mnogima njena pustolovina ostala u drugom planu pored fotografije koja je većini zaintrigirala maštu.

Dakle , prilikom posete vinariji , ona nije bila sama , već joj je društvo pravio marantni uškarac , a za koga je se odma postvilo pitanje da li je rečč o novom dečku. Naime , reč je o fotografiji na kojoj je prisno zagrljena sa muškarcem po imenu Zlatko Šuša , a sa kojim je bila u poseti pomenutoj vinariji , mada nije nesoporno da im je društvo pravilo još nekoliko prijatelja. Međutim,Sanja nije potvrdila u kakvom je odnosu sa ovim muškrcem , ali je nnešto poručila putem druptvenih mreža .

– Čekam te u Beogradu – napisala mu je Sanja što ukazuje da je u pitanju prijateljstvo nastalo u Crnoj Gori ali koje voditeljka želi što pre da produži na njenom terenu. Budući da ja Sanja neko ko je već određeni period sam , postavlja se pitanje da li je ovaj muškarac uspeo da zauzme mesto njenog muškarca , odnosno emotivnog partnera.