Novo

Nova sramota Kristijana Ronalda: Uradio je isto što i u Beogradu, samo što je sada bilo JOŠ GORE: PA KAKO TE NIJE SRAMOTA ZVEZDO? (VIDEO)

Evropa će sada dobiti novog kralja nakon što je Belgija savladala Portugal u osmini finala Evropskog prvenstva.

Crveni đavoli su golom Torstena Azaraz srušili prvaka Evrope iz 2016. godine, a nakon meča je veliki Kristijano Ronaldo bio u centru pažnje zbog bacanja kapitenske trake.

Kristijano je bio vidno frustiran, pa je kao što je uradio i u Beogradu na meču sa Srbijom, bacio traku i pokazao je nepoštovanje prema svom nacionalnom timu i grbu. Da stvar bude još gora od ove, momak koji je stajao pored terena je želio da mu vrati traku, a on je to odbio, pa je čak i šutirao kapitensku traku.

U videu ispod pogledajte kako je to bilo:

https://twitter.com/Salahuldien/status/1409269812237422596/video/1

Prije par sedmica sa Kristijanom Ronaldom je bio još jedan slučaj. Naime, na preskonferenciji je davao intervju, a ispred na stolu bile su dvije limenke koka kole, on je u jednom trenutku uzeo te dvije limenke koka kole i zamijenio ih sa dvije flašice vode. Ovim je koka kola izgubila čak četiri milijarde zarade. Ovo samo pokazuje koliki uticaj ima na sve nas. Osim toga, ako ste se ikada pitali zašto Kristijano Ronaldo nema niti jedne tetovaže na svom tijelu, to je zbog toga što redovno daje krv onima kojima je to potrebno, a poznato je da ako imate jednu tetovažu na sebi time ste narušili svoju krv i ne možete nikome spasiti život. Poslije ovog saznanja, veliki broj ljudi su ga počeli više cijeniti.