Showbizz

Njemu slava nije pomogla – ZVIJEZDA FILMA “SAM U KUĆI” SKROZ PROPAO! Liječio se od NARKOMANIJE, a sada je uhvaćen u NAKAZNOM izdanju! (FOTO)

Rijetke su osobe koje nisu gledale film “Kevin sam u kući” ili druge nastavke, sa Mekoli Kalkinom u glavnoj ulozi.

Ovaj dječak je bio pravi mali glumac, talentovan i simpatičan. Ali nije slava baš pomogla ovom dječaku – čak šta više i te kako je uticalo na njegovo odrastanje i život. Priča se da ga je i otac maltretirao, da je raspolagao novcem koji je mladi Mekoli zarađivao i čak ga prisiljavao na nove i nove uloge i poslove.

To je I te kako uticalo na njegovu psihu – prestao je glumiti, odao se drogama, liječenju od narkomanije… Potpuno se povukao iz javnosti.
Ovih dana su Mekoli Kalkin, sada 40 godina star i njegova partnerka Brenda Song (32) snimljeni na ulicama Los Anđelesa u veoma bizarnoj šetnji. U kolicima za bebe izvezli su svog mačka u šetnju.

Zvijezda kultnog filma “Kevin sam u kući” danas je na ulicu izašao sasvim “neHolivudski”. Na sebi je imao majicu sa natpisom ”Emotivna podrška ljudima”, u donjem dijelu trenerke koja je vidjela i bolje dane a na glavi je bio kačket i sunčanice sa plavim staklima. Apsolutno neprepoznatljiv .

Glumac je djelovao nekako potpuno opušteno dok je gurao mačku u kolicima, te se ponašao kao da je to najnormalnija stvar na svijetu, te uopšte nije obraćao pažnju na začuđene poglede prolaznika.
Mekoli Kalkin je u ovoj vezi od 2017. godine, a ranije je bio u braku sa Rejčel Majner od 1998. do 2002.godine. Nakon toga je bio u vezi sa glumicom Milom Kunis ali ni to nije potrajalo.  Sa Brendom Song je već nekoliko godina u vezi i izgleda da im ide dobro, a kada će i hoće li doći do braka, ostaje da vidimo.