Sve izreke koje su stariji rekli uvijek imaju neku povezanost i istinu.

Jedna izreka postala je stvarna nakon što se ovaj slučaj dogodio. Poznata izreka da “Ljubav nema granica” danas postaje sve popularnija. Mi vam u nastavku današnjeg članka, donosimo baš ovu jako zanimljivu priču.

Svakodnevno se događa ovako nešto, i bez obzira na dob, neke su stvari prilično nevjerovatne. Tako se ovaj čovjek od 87 godina odlučio oženiti. Oženio se djevojkom koja je imala 22 godine, cijeli komšiluk je ostao u totalnoj nevjerici.

Oboje su bili jako uzbuđeni zbog svog vjenčanja, posebno u prvoj bračnoj noći. Budući da je ovaj čovjek bio staromodan, rekao joj je da ne želi imati seks prije braka. Tako je i bilo, jer su tek nakon vjenčanja imali seks za svoju prvu bračnu noć.

Bili su uzbuđeni jer su dugo čekali da se to dogodi i oboje ih je zanimalo šta će se dogoditi.Vjenčanje je bilo gotovo i tako je bilo i sa proslavom, otišli su gore u svoju sobu. Nevjesta je rekla muškarcu da se okrene dok se ona pripremi. Nakon nekoliko minuta rekla mu je da se sad može okrenuti. Okrenuo se i bio vrlo uzbuđen kad je vidio da se ona spremila za njega. Trudila se najbolje da mu priredi noć koju će dugo pamtiti. Bez obzira koliko je imao godina, uspio ju je udovoljiti.

Rekla je da je iznenađena njegovim ponosom i rekla nešto što joj ne treba. Rekla mu je da je spavala s dečkima tri puta mlađima od njega, ali samo da je on uspio udovoljiti njoj iako je imao 87 godina.

To ga je puno uvrijedilo jer je mislio da nije spavala s toliko momaka. Kad se počela hvaliti oko toga svojim prijateljima, našao se uvrijeđen i zatražio je razvod jer ne želi biti s jednom takvom ženom.

Preporučujemo
Loading..