Showbizz

Njega je volela pre Bobe: ON je nesuđeni suprug Lepe Brene, a evo čime se bavi i kako izgleda (FOTO)

Jedan od najdugovečnijih parova na celoj estradi koji je nedavno proslavio i svoju 30 godišnjicu braka je brak od Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića. Njih dvoje su se venčali krajem 80 godina prošloga veka a njihova svadba posle Cecine i Arkanove je bila jedna od najluksuznijih koja se teško može ponoviti i danas.

Krem de la krem u to vreme i sve najveće Jugoslovenske face su se našle na toj svadbi. Njih dvoje su iz tog braka dobili i dvojicu sinova Stefana i Viktora. Koliko su bili pod lupom javnosti pokazuje i podatak da im je tada mlađi ssin i kidnapovan te da su za njega morali da plate tadašnjih 2 miliona maraka. Međutim ono što javnost malo zna da je pre Bobe bila u još jednom jako kratkoj vezi koja je trebala da se okonča sa brakom i to sa jednim novinarom.

Naime sve se desilo u decembru 1985 godine a Mirko Krlić je iz Zrenjanina gde je zapravo i krenula cela ova priča. On je bio poznati Zrenjaninsski DJ i amaterski novinar koji je jedno vreme bio i urednik lista “Zrenjanin”. Danas kada se okrene iz asebe Krilić kaže da je to bila jedna jako luda i kratka veza a da o braku nije bilo niti govora bili su jednostavno premladi za te stvari a i Brena je imala neke totalno druge planove.