Showbizz

NJEGA je Sloboda Mićalović pre udaje za Vojina Ćetkovića… SVI GA JAKO DOBRO ZNATE! (FOTO)

U nastavku današnjeg članka bavimo se malo o domaćoj estradi,k a pošto uvek govorimo o domaćim pevačima i pevačicama i njihovim intrigama, mi danas govorimo o glumcima koji se nekako nalaze na marginama medija. Jako retko se piše osim onih koji su stalno u gro poanu, poput Dragana Bjelogrlića i sličnih. To je tako, a tako se i zarađuje, a jedini glumac na ovim prostorima koji je odškrinuo vrata Holivuda jeste Miloš Biković.

Kao što i sami možete da vidite mi danas govorimo o Vojinu Ćetkoviću koji je malo po malo od glumca, koji se pojavljivao u sporednim ulogama došao do toga, da je danas jedan od glavnih glumaca u celoj Srbiji. Sve je krenulo sa tv serijama, u kojima je glumio simpatične crnogorce, a onda su krenule ponude za pozorišne predstave, a nakon toga su mu se otvorila i vrata filma.

On je tu ulogu prihvatio oberučke, a danas je on oženjen čovek, ima dvoje dece, a supruga Sloboda je sa njim jako dugo vremena. Podsećamo Vojisav je pre određenog vremena bio jako bolestan, a supruga je celo vreme bila sa njim. Međutim, Sloboda je prava misterija za sve medije, jer se o njenom bivšem privatnom životu skoro ništa ne zna. Ona je imala i život pre Vojina, a evo sa kime je bila u braku.

Jugo Radivojević je poznati srpski režiser, sa kojim jje Sloboda bila pune dve i po godine. On i dan danas gaji jako veliko poštpovanje prema Slobodi iako je davno u novoj vezi. Evo i slika…