Showbizz

NISTE RUŽNI, SAMO STE SIROMAŠNI! Poznate ličnosti pre i posle operacija, Karleuša će VAS ŠOKIRATI! (FOTO)

Naravno, godine čine svoje pa se naš izgled mijenja kako starimo. Pa kada pogledamo svoje slike iz mladosti vidimo koliko smo se promijenili.

A nije drugačije ni sa takozvanim poznatim ličnostima. Ali većina njih na tim fotografijama iz mladih dana danas izgledaju totalno drugačije nego nekada ranije a mnogi se se u stvari i stidi tih slika, jer su na njima izgledali totalno neprepoznatljivi.

A šta se to desilo? Pa naravno, obavljene su korekcije, manje ili više zavisno od prohtijeva, ali veliki broj tih zvijezda je ostavio velike svote novca kod plastičnih hirurga .

Brojni su pjevači i glumci sa domaće muzičke i glumačke scene a kada su objavljivane fotografije nekih od njih, neke koje nisu baš uspjele, ili kada su objavljivane slike iz mlaih dana, izazivale su salve smijeha.

Najviše smijeha su izazvali: Dragana Mirković, Ceca Ražnatović, Dara Bubamara, Jelena Karleuša.

A kakva je tek situacija u Holiviudu, gdje su poznate zvijezde također jako puno radile na sebi, i svome izgledu.

Krenimo od najpoznatijeg Engleskog fudbalera svih vremena Dejvid Bekama, na početku svoje fudbalske karijere je njegova vilica bila katastrofa, zubi su mu bila čisti horor. A danas, kada ga pogledate, pravi maneken što i jeste, biznismen sa fantastičnom firmom, sa suprugom koja je takođe prava ljepotica i za njega mnogi kažu da je je jedan od najljepših muškaraca na javnoj sceni.

Pa onda Tom Kruz, ovaj slavni glumac, junak brojnih trilera, a kada se pogledaju njegovi zubi, jedinica i dvojka-jasno je da se poradilo na tome kako bi se postalo zvijezda.

Ima pak nekih poznatih ličnosti koje su se samo zadovoljile promjenom boje kose i frizurama kao Selin Dion na primjer. Ona je na početku bila crnka a kasnije plavuša. Madona je nakon dolaska iz Italije, također bila crnka a danas je plavuša, i na samome kraju poznati holivudski glumac Tom Henks, evo na šta je ličio na početku svoje karijere.