Novo

Nismo više u kontaktu! Lidija konačno progovorila o Ceci i njenom mužu i svemu što je učinila za Anastasiju, šok! (FOTO)

Ceca Ražnatović je jedna od najpopularnijih folk pevačica u Srbiji koja iza sebe ima veliku karijeru koja traje preko više od 3 decenijie i veliki broj hitova koji su nezaobilazni na svim proslavama. Pevačica se u 20 ti godinama udala za Željka Ražnatovića poznatije kao Arkan koji je u to vreme bio jedan od najmoćnijih ljudi u Srbiji iako je svima bilo poznato da je pripadik kriminalnog klana i traženi ratni zločinac.

On je tako sa svojim uticejam učinio dosta toga za njenu karijeru a ubijen je pre više od 22 godine u beogradskom hotelu Interkontinental i tada je Ceca ostala mlada udovica sa svoje dvojoe dece. Lidija Čirić je poznata srpska književnica e bila u to vreme dadilja Cevine ćerke Anastasije i bila je deo porodice u to vreme i živela je u njihovom domu.

Tako je ona dala veliku ispovest za Fajter kada je otkrila kako su ti dani izgledali i kako je ona uopšte dobila posoa bejbi siterke male Tase. Rekla je kako je njenu sestru pozvao njen poznanik koji je svojevreemno bio pripadnik Arkanove garde i rekao je da Ceca za svoj butik traži jednu devojku koja bi radila u njemu,ražio je jednu devojku po imenu Maja a njena sestra je rekla da Maje nenma ali da je tu Lidija pa je rekao da ode do hotela Jugoslavija i da se javi Ceci.

Međutim, ona se tu mmalo premišljala jer je bila u trenerci ali je plata bila jako dobra i iznosila je u to vreme oko 500 maraka a tada su procečne plate bile 3 marke. Ceca je bila njome oduševljena posebno što se zove kao i njena sestra a kasnje je saznala da pevačica ima četiri butika.