Novo Showbizz

NISAM JOJ VEROVAO DA JE DRUGAČIJA! Nenad ne može da prežali Ivanu, konačno mu došlo do glave koliko ju je ponizio, pa priznao veoma bitnu stvar

Učesnik rijalitija Nenad Aleksić Ša je odgovarao na pitanja u posljednjoj emisiji Pitanja novinara u ovoj sezoni Zadruge.

– Interesuje me, koliko je Ivana uspjela da oplemeni cijeli tvoj život i tebe samog i učini ti život sretnim? – pitao je voditelj repera.

– Jeste, sve što sam pričao je istina, imao sam zaista turbulentan život. Dok nisam upoznao Ivanu, u početku joj nisam vjerovao da je drugačija i mislio sam da glumi. Nisam vjerovao, to sam konstantno ponavljao, jednom je i zaplakala, niko se nije ponašao kao ona. Mislio sam da je to u početku tako da bi samo zadržala mene. Kad sam upoznao njenu porodicu, skapirao sam da je takva, baš su složni, nešto što nisam imao prilike da viđam stalno. Skromni, prizemni ljudi i onda sam skapirao da je ona stvarno takva. Nijednu grešku nije napravila nikada! Nikad me nije sputavala, sve veze prije nje, svaka djevojka je imala problem sa muzikom, sa slikama, sa djevojkama, svakoj sam govorio da nisu u vezi sa bibliotekarem, a ja sam od sedamnaeste godine takav, i morale su da se pomire sa tim, da su oko mene i djevojke – govorio je Ša.

– Ivana je neko, otkad je ušla u moj život, posvetila se meni kao čovjeku i kao umjetniku. Oblačio sam se kao idiot, promijenila mi je i stajling, bila je zadužena i za spot i za cijelu organizaciju, baš smo napravili da bude sve profi, ona je zvala djevojke za spot i zakazivala, nikad nije ništa zamjerala, sve je uspjela dići na viši nivo – nastavio je Ša.