Novo

Nina Bosiljčić sija kao prava zvezda: Jelena Tomašević objavila slike ćerke na rođendan, kako raste sve više liči na mamu (FOTO)

Moramo da kažemo kako je Nina Bosiljčić koja je ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića izrasla u pravu ljepoticu i moramo reći kako je odskora čitava javnost upoznata s njom. Pjevačica i glumac su jedno vrijeme izbjegavali da svoju naljednicu izlažu medijskom pritisku pa su odbijali da se ona fotografiše čak i za štampana izdanja najpopularnijih magazna a bili su vrlo pažljivi i kada su slike da njom objavili na društvene mreže.

Na jednoj od zajedničkih slika skladni supružnici ćerkino lice prekrili su sa jednim od emotikona ili su pak insistirali da je slikaju s leđa sve u cilju da u što većoj mjeru zaštite njenu privatnosti i dozvole joj da odraste kao svi drugi mališani njenog uzrasta. Da li je Nina izrazila želju da sa majkom i ocem bude viđena u javnosti ili su svoju odluku o skrivanju privatnosti emotivni partneri preinačili ne možemo sa sigurnosti da tvrdimo, ono što znamo jeste da odskoro ne može da prođe dan a da se Ivan i Jelena ne pohvale svojom mezimicom na “Instagramu”, njenom lepotom, harizmom, duhovitošću takođe, a vrlo često odlaze sa njom zajedno na koncerte i druga javna dešavanja medijski ispraćena.

Kako ne postoji niko koga vole više od svoje ćerke stalno oboje to naglašavaju a Jelena je danas čak i rođendan mezimici čestital pred očima fanova. Ispod slika koje je do sada nikada nije objavljivala napisala je ” Ljubav moja već napunila 11 godina. Radosnica najveća Ninica.” Fotografiju koju je objavila možete da pogledate u nastavku ovog teksta.  Pišite nam mišljenja.