Novo

“NIKOLINA PIŠEK JE BOLESNA! SIN MI SE NIJE OHLADIO ONA TRAŽI NOVAC” – Otac pokojnog Vidoja izneo šok tvrdnje o SNAJI!

U poslednje vreme tema koja potresa javnost svakako je sva pitanja koja su se pokrenula nakon smrti Vidoja Ristića , muža popularne voditeljice Nikoline Pišek , a koji je nedavno preminuo usled posledica srčanog udara. Ono što je najgore jeste da je preminuo u stanu od svoje ljubavnice , a Nikolina i dalje ne želi da prizna da je pored nje imao i drugu ženu.

Naime, Nikolinin odnos sa svekrom je bio uredu do nedfavno , a odnedavno Nikolinin svekar , Miša Grof ne prestaje da napada svoju snaju , te joj je nedavno poručio kako od Vidojeve smrti brine samo o novcu. Kako saznajemo , ona je Vidoja terala da što pre završe kuću , kako bi sebi obezbedili lagodan život. Pored svega Miša je istakao i sledeće :

“Nikolina je jedna bolesna žena. Ta žena je ponovo došla u Beograd samo zbog novca. Došla je da završi kuću, nije ona došla da da pomen 40 dana mom sinu. Bitno joj je bilo samo da se kuća na kojoj su radili završi. Pričala je da bi Vidoje samo to želeo najviše na svetu. Pokušavao sam da joj objasnim i kažem: ‘Nikolina, sin mi se nije ohladio, zvanična obdukcija nije stigla, a ti bi novac za kuću! Ta kuća za koju si ti insistirala da se završi, ona ga je ubila’. Ona traži sveske u kojima je vodio evidenciju. Hoće da ima uvid u sve. Bitno je samo da se troši, kakve veze ima što je Vidoje umro. Prva Vidojeva supruga Lana je čarolija od žene. Dolazi da me obilazi, a Nikolina je samo vuče za rukav da joj pravi društvo. Šta drugo da radi ovde kad dođe u Beograd”, rekao je Miša. Ostatak teksta pročitajte ovde.