Showbizz

Nikada Nije Bila U Gorem Stanju- OSTALE JOJ SAMO TRI DLAKE NA GLAVI, ŠTA SE DEŠAVA ( FOTO)

Lepa Brena je svakako jedna od najvećih balkanskih zvijezda , posebno kada je u pitanju folk muzika. Naime , njena karijera traje više od 40 godina , a ono što je Brena napravila u svojoj karijeri , malo ko u nekoj budućnosti može i da se približi , a kamo li da stigne ili prestigne Brenu.

 

Naime , uspješna karijera je Brenu koštala velikog stresa. Izgleda da je sada sav taj stres došao na naplatu. Mediji su objavili kako Brena polako , ali sigurno ostaje bez svoje kose , te da u skorije vrijeme skoro nikako ne skida periku sa glave.

Mnogi njeni fanovi već duže vremena su primjetili za njen problem sa kosom , i vidljivo je da Brena sve manje ima kose na glavi. Brena je kao i svako u njenim godinama osijedila , ali je naročito vidljivo da joj se kosa zabrinjavajuće prorijedila. Ljudi bliski Breni su otkrili kako ona sada stalno nosi trake za kosu , a svaki put kada izlazi u javnost , Brena svoju kosu natapira da bi joj izgledala što bujnije. Brena je i dalje lijepa , godine joj ništa ne mogu , a to se najbolje vidi u njenom prepoznatljivom osmjehu.