Zanimljivosti

NIJEDNA supruga OVO ne vidi: 5 znakova da vas MUŽ VARA! Broj 3 je ŽIVA ISTINA!

Danas jedna vrlo interesantna tema koja će vrlo vjerovatno privući sve naše vjerne čitateljice. Sigurni smo da su varanje i nevjera među partnerima danas vrlo česta pojava u čitavom svijetu. Ponekad je toliko očito da se može utvrditi nekoliko mjeseci ranije da partner nešto gnjavi. 

Da se ne zavarate i dovedete u duboko blato, evo nekoliko jasnih znakova kada je partner nevjeran. Niko se nije dobro provodio ko je varao, čak i kad nevjera ne bi bila poznata drugoj strani, a nakon svega toga ostao bi gorak okus u ustima i vaše bi samopouzdanje odjednom počelo propadati. I dalje bi postojao taj mali detalj negdje u vašoj podsvijesti, kako se sve to vrlo brzo vraća. Ukoliko partner kasno ostane na poslu, to je ok, ali ako je to skoro svaki dan, onda je to više nego veliki alarm da s vašim odnosom nešto nije u redu.

Ukoliko je partner naglo promijenio svoj ukus u muzici, onda je to sasvim jasan razlog da je neke druge pravce pokupio od nekog drugog, tako to ide. Ukoliko počne ponavljati neke nove izraze i način razgovora, zapitajte se s kime to on provodi vrijeme i od koga je zapravo pokupio te nove mode i fazone. Ukoliko u krevetu nema iskre i nema redovnog seksa između vas, onda on to prakticira negdje drugdje – sto posto. Nema više argumentirane svađe između vas, pokušava uvijek biti sarkastičan i na sva vaša pitanja odgovara uvijek kratko i sažeto i bez previše objašnjenja. Ukoliko je postao vrlo tajnovit sa svojim mobitelom i ima postavljene kodove na svim uređajima, onda je to jasan znak da nešto krije.