Showbizz

NIJE NIGDE IŠAO BEZ NJE! Udavala se 2 puta, volela je oštro, ČOLA JE PREBIJAO KAO MAČKU, ona ga opet volela: EVO na šta danas liči NAJZGODNIJA ŽENA JUGOSLAVIJE! (VIDEOO)

Zdravko Čolić zasigurno je jedan od najpoznatijih i najvećih pjevača s ovih prostora ikada. Čovjek koji je u zadnjih 30 godina definitivno osvojio kompletnu estradu i čovjek koji je sasvim sigurno besprijekoran u svojoj vrlo bogatoj karijeri. Nikad se nije petljao ni s kim, nije poput nekih drugih pjevača svoju karijeru gradio na dramama i skandalima.

Sve njegove pjesme uvijek govore o ljubavi, nikada ni u jednoj nema pogrdnih riječi, a koncerti su mu uvijek ispunjeni do posljednjeg mjesta u svakoj velikoj dvorani. Ogroman je miljenik žena, i oduvijek su ga svi smatrali velikim šarmerom, a bio je i veliki san svih djevojaka koje su redovno išle na njegove nastupe. Mnogi su bili ubjeđeni da se Čola nikad neće oženiti, ali na kraju je ipak morao položiti svoje oružje 2000. godine kada se oženio Aleksandrom, koja je obična učiteljica u osnovnoj školi u Beogradu, a nije čak ni pretjerano lijepa i zgodna, pa se mnogi pitaju šta je uopšte vidio u njoj.

Dosta starijih žena i mladih djevojaka bile su izuzetno razočarane kad su čule za ove informacije, ali šta se može. Život ipak ide nekako dalje. Svi se jako dobro još sjećamo samih početaka njegove bogate karijere kada je nastupao sa poznatom grupom Lokica, koja ga je pratila na bukvalno svim nastupima širom Jugoslavije. Definitivno su bili san svakog muškarca, a najlzgodnija i najljepša od njih sigurno je imala buran i veoma zanimljiv ljubavni život.

Jelena Tinski danas ima pune 64 godine, a iza sebe ima 2 neuspjela braka. Nije imala sreće ni s jednim, a jedan ju je čak i jedno vrijeme fizički zlostavljao. Igor Pervić imao je čak jedno vrijeme problema s drogom, ona je tada morala vraćati novac i i plaćati njegove dugove za drogu, ali ni to mu nije bilo dovoljno. Danas ona živi potpuno sama s kćerkom.