Showbizz

NIJE MOGAO DA HODA, ovo je sin Viki Miljković! EVO kako danas izgleda, pevačica ga SVIMA POKAZALA! (FOTO)

Kao i sve estradne zvijezde, i Viki Miljković je nekome draga a nekome manje.

Bilo kako bilo, ova pjevačica sa juga Srbije je na estradnoj sceni preko 25 godina a to dovoljno govori o njenom kvalitetu. Jer ko izdrži toliko dugo na sceni i ostane popularan znači da ima ono nešto. Naravno, svaki život i karijera nije samo med i mlijeko, put ima svog trnja, uspona i padova a i to je život.

Zadnjih godina Viki Miljković gledamo svake sedmice kao članicu muzičkog shoua Zvezde Granda, gdje u skoro svakoj emisiji ima neke verbalne duele sa Jelenom Karleušom.

Ona je u tim svojim raspravama uvijek konkretna, bez ličnih uvreda, što se za Jelenu baš i ne može reći, nema foliranja i kako kaže sama za sebe uvijek govori istinu i iz srca pa nije ni rijetko to što ju je to koštalo više puta u životu.

A da ima puno i ljudskosti u sebi govore i kandidati koji su nju izabrali kao mentora, pričaju kako ona svesrdno radi sa njima, ukazuje na cake i detalje koji mogu pomoći.

Viki je u braku sa poznatim kompozitorom Draganom Taškovićem Tašketom, i taj brak traje veoma dugo i bez skandala što nije baš uobičajeno u tim krugovima.

Možda je tajna u tome što i ne priča previše o svom privatnom životu, ne reklamira svoju porodicu i porodičnu sreću tek ponekad se u javnosti progovori o samoj porodici.

Tako je nedavno, u emisiji Premijera, ponosno pričala o svom sinu Andreju za koga kaže da je njena najveća sreća i snaga u životu.

Rekla je ponosno da je njen sin jako inteligentan momak, pohađa privatnu školu na njemačkom jeziku, ocjene su super a ako nekada neka ocjena bude malo slabija onda, kao i u ostalim porodicama, djeluje kazna, naprimjer oduzimanje Play stationa na par dana.