Novo Showbizz

NIJE ČASILA NI ČAS Tara Simov žestoko odbrusila Nenadovom ocu: “Sin vam ima 41, a ne 12 godina”

Nakon što se oglasio otac Nenada Aleksića Ša i izjavio da je Tara Simov njegovom sinu načinila veliko zlo, oglasila se odmah i bivša zadrugarka, pa žestoko odbrusila reperovom ocu Zoranu, zato što je podržao sina nakon što se pokajao zbog preljube.

Tara nije čekala ni čas, pa se odmah istog trenutka obratila Zoranu preko svih društvenih mreža.

– Ja do sada stvarno nisam reagovala na ove stvari, ali iskreno, ovo je veoma ružno. Prvo, nikome se ja podsmijavala nisam, drugo, ja nisam učinila Vašem sinu zlo, zavolio me je kao i ja njega. A da, sin Vam ima 41 godinu, ne 12, iako se nerijetko tako i ponaša, ne morate toliko da brinete javno, znajući koliko mu to smeta, napisala je Tara na Instagramu.

Inače, Nenad je otkrio da je na svoje roditelje ponosan.

– Pričao si koliko su se tvoji majka i otac namučili što nisu dali Tari ključeve od stana, jel si još uvijek ljut na njih?, glasilo je pitanje za repera Ša u toku “Pitanja gledalaca”

– Ne, šta više ponosan sam na njih. Stojim da nemaju pravo da se mješaju, ali u ovom slučaju mogu da budem zahvalan što imam takve roditelje. Nisu trebali da daju ključ nekome ko pi*a po meni i hvala Kizi, Ljilji i Peletu što su me čuvali, rekao je Ša.

– Što Kiza piše po mrežama, rekao sam da ne treba da se mješa i niko mi nije iznosio te detalje do prije neki dan, jedino Marko. Sebi sam dao prostora, makar mi se cijeli svijet smijao, da vidim kakva će da bude i sve što je pričao da vidim da li je istina to, vjerovao sam, ali sam davao prostora maksimalno.