Vijesti

NEVIĐENO! SRPKINJE NAPRAVILE HAOS U BEČU! Srela devojku bivšeg muža u marketu pa je uz maminu pomoć PREBILA I OPLJAČKALA!

Da je u današnje vreme apsoltno sve moguće da se vidi ili čuje, do sada smo se mogli uveriti jako puno puta. Internet je čudo, tako da čim ustanemo ujutro možemo primera radi da vidimo šta se pre samo par minuta desilo u Venecueli. U većini situacija je ta stvar jako dobra, međutim, ponekad i nije dobro da saznamo nešto, što nam uopte nije trebaloi da promeni i pokvari celi dan. 

Mi danas, kao što i sami možete da vidite govorimo o žeenama, koje ssu definitivno jako posebne. Kada se zakaače za nekog muškarca, definitivno mu nema pobeći, i samo ga policijja može spasiti a nekada ni to nije dovoljno. Mi danas idemo do Beča, gde je ove subote ujutro izašla jako zanimljiva vest, koja nam samo pokazuje koliko opasne ženne mogu da budu. 

Naime, majka (54) i ćerka (37), državljanke Republike Srbije, uhapšene su rano jutros, jer ssu prebile i opljačkale devojku koja ima 34 godine. Ona je inače sadašnja partnerka bivšeg supruga od uhapšene žene. Kako ove subote prenosi Salcburg24.at, ovaj jak oneugodan susret se desio kada su njih dve sasvim slučjno naletele na nesretnu australijanku. Svađa je krenula još na ulici, a onda su ušli u tržni ccentar i tu je krenula cela tuča, Kako svedoci navode, majka je celo vreme nagovarala ćerku da joj potrga zlato i lančiće, što je ćerka i uradila…