Grozni zločin zaprepastio je stanovnike Petrovca, malog sela nedaleko od Vukovara, kada je tijelo Anice Buile (46) pronađeno u septičkoj jami jedne od porodičnih kuća.

Tražena je od juna nakon što su njeni sinovi i suprug policiji prijavili nestanak. To je njen suprug Zoran koji se sumnjiči za ubistvo svoje žene u noći 21. juna nakon žestoke svađe. Sumnja se da ju je ubio na još uvijek neodređen način, umotao je u čaršafe, zalijepio ljepljivom trakom i bacio u septičku jamu u svom dvorištu.

Bila je tako zamotana i pronađena u jami četiri mjeseca kasnije kad je policija ispitivala Zoranove tvrdnje da ga je supruga napustila jer ga više ne voli. Naime, kako se neslužbeno doznaje od prijateljice supružnika, Zoran je navodno mjesecima uspješno obmanjivao policiju tvrdeći da mu je Anica, nakon što je otišla, s mobitela poslala nekoliko poruka zadirkujući ga o novcu koji je “uzela sa sobom kad je otišla”.

Zapravo, nakon što je likvidirao svoju rođenu ženu, Zoran je zadržao njen mobilni telefon, a zatim joj je poslao poruku da potvrdi da je još uvijek živa. Napisao je da ga je napustila jer ga više ne voli, jer je želila da ga napusti, da je ostavi na miru .

Bonus članak:

Elitni policajac koji je pomogao uhićenju sina El Chapoa upucan je 155 puta u brutalnoj egzekuciji na parkiralištu.

Prema izvještajima, 30-godišnji službenik, identificiran samo kao Eduardo, ubijen je ispred trgovačkog centra u gradu Kuliakan. Prošli mjesec promovirao je uhićenje Ovidija Guzmana, sina narko lorda Hoakima Guzmana “El Chapo”

Guzman Mlađi odmah je pušten.

Izvor: Novadanas

Preporučujemo
Loading..