Novo Showbizz

Neviđeno do sada! RANI RADOVI SANDRE REŠIĆ: Zadrugarka dugo krila svoj IDENTITET kao zmija noge! (VIDEO)

Danas u nastavku ovog članka se bavimo malo s domaćim rijaliti zvijezdama, o kojima se u posljednje vrijeme mnogo priča, jer za nekoliko kreće nova sezona Zadruge 5. Trenutno su svi spremni za novu sezonu, a svako već ima svog i favorita, a mediji uvijek pišu da li će unustra ponovno da uđe Kristijan Golubović ili neće.

@saznaj_prvi

HAHAHAAHAH#fyp#foryoupage #balkan #zadruga#sandraresic

♬ original sound – SAZNAJ PRVI

Tako da mi danas pišemo o Sandri Rešić, koja je uvjek jako veliki favorit gdje god se pjavi, a nije joj bilo teško ni da dobije poziv u rijaliti program, jer je ona kćerka poznatog na nesreću preminulog srpskog pjevača Nine Rešića. Takođeer, ona se pojavila u Zvezdama Granda, ali može se reći da i nije baš puno naslijedila talenta od svog oca.

Ono što se može reći da Sandru mnogo interesuje svijet šou biznisa, a kada bi vam rekli da se okušala u svijetu glume, ne bi mogli da vjerujete. Ime serije je “Balkanse prevare” koja je postala jako populana, a Sandra se čak pjavila u jednoj od epizoda, a glumila je trudnu ženu koja je u seriji se zvala Marta.

Ako se pogleda cijela epizoda može se reći, da je Sandri od svega najviše ide gluma i trebala bi se samo baviti s tim, i fokusirati na to. Šta vi mislite, pišite nam u komentar vaša mišljenja o njenoj glumi? Da li vam se svidjelo?