Novo

NEVEROVATNO! BIO SAM LJUBAVNIK LEPE BRENE! TRETIRALA ME KAO DA SAM ŽIGOLO: Pevač šokirao izjavom! (FOTO)

Lepa Brena je poznata po tome što svoju privatnost čuva daleko od očiju javnosti, ali sada su svi ostali u šoku kada se javio poznati muzučar sa tvrdnjom da je bio njen ljubavnik. Lepa Brena i Boba Živojinović su jedan od najppupalarnijih parova kada je u pitanju domaća estrada. Bivša Jugoslavija je pomnog pratila njihov život i razvoj njihove veze, a u to vreme Boba je bio aktivan teniser, dok je pevačica žalila i palila muzičkom scenom, a i dan danas se njihov brak smatra jednim od idealnih.

Ali, ono što je sve šokiralo jeste vest da je pevačica imala ljubavnika jedno vreme. Njegoov je ime Dragan Antonijević Arlekino koji je muzička zvezda koja je 80 tih godina oduševljavala domaću javnost, nakon zatišja karijere je izabrao da se na velika vrata vrati sa knjigom koju je posvetio upravo pevačici Breni, a naime 1993 godien je ovaj muzičar tvrdio kako su se on i Brena ludo voleli.

Brenu sam upoznao kod pokojnog Rake u studiju i odmah mi se svidela. Vremenom se i ona zaljubila u mene ali sam ja tada imao devojku koju sam posle ostavio jer nisam želeo da varam. Moja osećanja prema Breni su bila jaka. Zbog snimanja Brena i ja smo se često viđali, jednom me je čak dok smo bili kod Marine i Fute u stanu pokušala poljubiti, ali ja sam je odgurnuo jer sam se bojao da ću joj brzo dosaditi. Brena je nastavila da insistira na našoj vezi, razgovarala je i s mojom majkom, jadala se Marini ali ja sam se i dalje pravio blesav. 1990. godine, krenule su Brenine turneje pa smo se manje viđali ali smo se stalno čuli” rekao je jednom prilikom Dragan.

On misli kako njihova ljubav nije mogla da uspe zbog Marine i Fute a nek vrme eje bio kao žigolo Breni jer je ona njenu videla privlačnost a bila je svesna da sa njim ne može koračati u životu, je rje on bio muzičar u usponu, a ona je tada bila velika zvezda. Ostatak čitajte ovde.