Novo Vijesti

NESRETNA STANOJKA PREDOSETILA DA ĆE JE ROĐENI SIN UBITI: Pred smrt je izustila OVE JEZIVE REČI! (FOTO)

Jezivo ubistvo koje je šokiralo Srbiju a koje se desilo u Kovinu još uviejk je glavna tema svih medija ne samo u ovoj državi nego i u cijeloj regiji. Komšije ove nesretne žene su ispričali kako  je Stanojka predosjetila da joj se bliži kraj i u subotu je pozvala svoju prvu komšinicu da dođe kod nje na kafu u nedelju.

Kada je žena došla na vrata Stanojkin sin Miljan je otjerao i nije joj dao da uđe u kuću a majci prvo nije dao d prenoći kod kuće. Veče kada je ubijena je bila sama sa sinom u kući a jezivo ubistvo se desilo u kotlovnici a kako je priznao policiji nakon stravičnog ubistva je majčino tijelo ostavio i otišao u sobu da igra igrice.

Njih dvoje su se u ovu kuću doselili prije dvije godine a Milan je tada napustio i studij IT što je mnoge iznenadilo jer je bio odličan učenik. Nakon toga se potpuno zatvorio u kuću, nije radio ništa i postao je ovisnik o igrticama. Po cijele dane i noći je sjedio za kompjuterom samo bi ponekad malo oodspavao.

Kada Stanojku komšije nisu vidjele cijeli dan zabrinuli su se pa su pozvali njenu setru da dođe do Kovina. Ona je na početku živjela sa Stanojkom i Miljanom ali nije mogla da trpi njegovo ponašanje pa se odselila. Sestra je pokušavala da je dobije na telefon ali nakon što nije uspjela pozvala je policiju. Kada su policajci došli do kuće i pitali Miljana gdje mu je majka on je odmah rekao kao je ubio i pokazao je gdje je njeno beživotno tijelo. Ispričao je kako je prvo šamarao pa je onda udario šipkom u glavu.