Novo

NEOBJAVLJENI MOMENTI SA ROĐENDANA ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ OSVANULI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: OVO SU SVI DETALJI…JAVNOST U ŠOKU! (FOTO)

I danas ćemo da pišemo o temi koja je već nekoliko dana glavna u svim domaćim medijima, a riječ je o proslavi rođendana Anastasije Ražnatović. U Srbiju je stigao i njen dečko, poznati fudbaler Nemanja Gudelja, kako bi prisustvovao ovom njenom najdivnijem danu, ali isto tako ovo je bila prilika da se on upozna i sa Cecom, Veljkom, ali i ostatkom njene porodice.

Anastasija je svoj rođendan proslavila u jednom poznatom elitnom beogradskom restoranu, na kojem je bilo mnogo gostiju, i bilo je tu dosta poznatih imena i lica. Na društvenim mrežama sada su se počele pojavljivati fotografije koje su nastale na njenom rođendanu, a koje postavljaju njeni gosti, koji su bili na proslavi. Tako se na fotografijama moglo vidjeti dosta toga, između ostalog Anastasija i Gudelja koji uživaju u svojoj novoj ljubavi, torta koja je bila na tri sprata, i koja je bila ukrašena po najekskluzivnijim standardima.

Pjevačica nije skidala osmijeh sa lica, a svi su isto tako komentarisali kako su jedna čekali njenu proslavu da bi vidjeli golupčice zajedno na okupu, te da uživaju u prizoru na njihovu ljubav. Po svemu sudeći kako slavljenica, isto tako u njeni gosti su uživali i proveli su jedno prelijepo veče. Inače na društvenim mrežama se pojavio i Nemanjin poklon za njegovu dragu, koji je od posebne važnosti, a radi se o tome da joj je on poklonio portret nje i njenog pokojnog oca Željka Ražnatovića Arkana, i time je posebno dirnuo i njenu majku Cecu. Evo i sami pogledajte pa dajte svoj zaključak, i vaša mišljenja o ovome nam pišite u komentarima ispod.