Novo Vijesti

“Nemojte me pogrešno razumeti, ali moje dete neće ići u školu sa POLUPISMENIM MALIM SRBIMA!” Dara razbesnila naciju: “Moje dete ide u privatnu školu, mesec plaćam 2.000 evri!”

Dara Bubamara je jedna od mnogih estradnih umjetnica s Balkana koje su se proslavile turbofolk muzikom. Mnogi i dan danas puštaju njene hitove poput pjesme “Zidovi”, a dok je bila na vrhuncu slave, Dara je uzimala desetine hiljada eura po nastupu, što je jako impresivno.

Jedna je od rijetkih zvijezda koja se ni najmanje nije požalila na krizu koju je izazvala pandemija COVID-19 koja je onemogućila muzičarima i pjevačima da se bave nastupima i zarađuju svoj hljeb. Ona raspolaže parama koje ima u svom crnom šteku od nekoliko stotina hiljada eura i često ide na putovanja sa svojim 21 godina mlađim dečkom.

Dara je razvedena i prije trenutnog dečka je mijenjala mlade momke kako je stigla, ne osvrćući se na optužbe drugih žena da ona ovom trenutnom dečku može biti mati. Dara je jako narcisoidna i živi u svom filmu, tako da joj komentari i osuđivanje ni najmanje ne smetaju. Na Instagramu redovno dijeli slike svog tijela u bikiniju i to sa mnogih prelijepih destinacija na koje vodi svog dečka.

Jedna stvar koja je nedavno ugrabila pažnju medija je to što je ona svog 11-godišnjeg sina prebacila u elitnu privatnu školu gdje je mjesec školovanja 2000€. Razlog tome? Zato što se on jednog dana vratio uplakan jer niko u njenoj školi ne zna ko je Dara Bubamara. Dara je rekla da ga prebacuje u skuplju privatnu školu gdje su djeca navodno pametnija i sigurno su čuli za Daru Bubamaru. Njena izjava je naišla na niz negativnih koemntara. Šta vi mislite o svemu ovome?