Zanimljivosti

NEMOJ DA SE IGRAŠ, OVO JE VENČANJE MOG JEDINCA I JA PLAĆAM POLA! Jovanka otkrila snaji šta će OBUĆI na venčanju i svi u ŠOKU! (FOTO)

Danas u ovom članku pišemo malo o vjenčanjima i dogodovštinama koje su povezane sa istim. Mi uvijek imamo nekog materijala za pisanje o svadbama, na kojima se uvijek moglo vidjeti sve i svašta. Sigurno se svi sjećate pjevačice u teretnom kamionu pod šatorom, pa sve do toga da mladoženja dovuče mješalicu sa 3 tone betona ispred mladine kuće.

Zatim šta reći za pjevačicu koja je prije godinu dana na jednoj od svadbi u okolini Obrenovca na pauzi između 2 pjesme, iza pasa izvadila pištolj i krenula da puca gdje je stigla. Ovaj je snimak vrlo kratko postao jako viralan, a svi su ga dijelili jer je svima bilo neobično da jedna žena puca iz pištolja. Tako mi danas pišemo o jednoj majci koja je se teško odvajala od svog sina jedinca, i na dan svadbe je ispao malo veći konfilkt.

Isplivala je prepiska između svekrve i snajke, a šokirana je snajka pokazala cijelo njihovo dopisivanje, gdje joj je škrta svekrva reklada ona plaća pola vjenčanja, i da želi da na istom tom vjenčanju ona nosi njenu vjenčanicu od prije 37 godina. Ono što je bilo najgore, jeste da je došlo do rasprave a svekrva ju je u jednom trenuku nazvala i dro ljom. Možete i sami da pogledate šta joj je predlagala da obuče na sebe.