Showbizz

Nekad je ličila na utovljeno prase, a danas je NAJZGODNIJA na srpskoj sceni: Kladimo se da NIKADA NEĆETE PREPOZNATI devojčicu sa slike(FOTO)

A za danas imamo jednu vrlo interesantnu priču, u kojoj ćemo se vratiti u vrlo daleku prošlost.

Na slici, kao što možemo da vidimo, imamo slatku buckastu djevojčicu, a čiav će vam posao biti da dođete do same srži slike i kažete nam koja je ovo poznata pjevačica danas. Reći ćemo da je bila zaista debeljuškasta kao mala, a danas je možda najljepša djevojka na balkanskoj sceni.

Mnogi današnji pjevači svoje fotografije uvijek skrivaju od malih nogu, a razlog je jednostavan. Neki su bili jednako ružni kao djevojke ili dječaci, dok su neki bili ili predebeli ili premršavi, ali šta učiniti? Međutim, to su bila djeca, pa je svima bilo oprošteno. Oni koji još uvijek skrivaju te fotografije, govore samo o tome koliko su zapravo iskompleksirani, kad im smetaju fotografije kad su bili vrlo mladi.

Ovdje na slici imamo jednu djevojčicu koja je fotografirana na školskom događaju i za koju bi se komotno moglo reći da je vrlo bucmasta, ali mora se priznati da joj je sve tada izgledalo jako lijepo, slažete li se s nama?

Vjerovali ili ne, na slici se vidi čuvena Sanja Vučić koja danas zajedno s Ksenijom i Danijelom čini super poznati trio “Hurricane”. Za one koji ne znaju, ovaj trio je trebao predstavljati Srbiju na ovogodišnjem Eurosongu, koji je doduše zbog koronavirusa bio otkazan. Međutim, Evropa će ipak imati priliku da čuje i vidi Sanju Vučić i njene dvije kolegice sljedeće godine jer će ipak one iduće godine predstavljati Srbiju na ovom velikom takmičenju. Sanja Vučić je inače bila već na Eurosongu. 2016. godine je bila u finalu.