Novo

NEĆETE VEROVATI: SRBI KOJI OVDE IMAJU PLAC PREKO NOĆI MOGU POSTATI MILIONERI: Zemlja vredi ČITAVO BOGATSVO, a nisu je hteli ni za DŽ

U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu jako zanimljivu temi i informaciju , a za koju ne sumnjamo da će vam se svideti. Dakle , kada se prisetimo pandemije korona virusa , odmah nam na pamet padnu brojna ograničenja koja smo imali , te su svakako šume i placevi postali jako popularni za provođenje slobodnog vremena. Kako saznajemo , od početka pandemije cene brojnih placeva su krenule naglo da skaču , te i dan danas poprilično varijraju.

Upravo u tom periodu Golija , jedna od najlepših i najpopularnijih šuma u Srbiji je postala poprilično posećena od strane javnosti.Interesovanje za ovu sve popularniju turističku destinaciju u Srbiji najbolje ilustruju cifre. Naime, ar placa na Goliji nekada se prodavao za nekoliko stotina maraka, a sada brojka ide i do nekoliko hiljada evra. Naime , ako se setimo pre desetak godina za ovu šumu je se vezao epitet neće je niko ni za dž , dok je danas cena dosta skočila. Dakle , prodavci placeva u ovom predelu su bili većinom ljudi koji su imovinu nasledili , pa se može zaključiti da ako su ih prodali pre po male pare , danas bi mogli dosta novca da zarade na njima.

Nakonm toga , projekat Golija je proglašen jednim od najznačajnijih na ovom području , kao i projekat od velikog značaja. Kako smo uspeli da saznamo cenu sada datira lokacija , a cemljista na najneprivlačnijim terenima se mogu naći po ceni ispod hiljadu evra. – Cena ara se kreće od 1000 evra pa naviše, sve zavisi od lokacije. Ako je u blizini puta cifra ide i do 10.000 evra, ističe naš sagovornik.