Novo

NEĆETE VEROVATI : Poručio POMFRIT a dobio OVO : Morala da reaguje i POLICIJA (FOTO)

UU nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu zanimljivu priču , a mogli ste i sami da odgonetnete po naslovu o čemu se radi. Naime , od kada je internet zaokupirao svet , pa i same društvene mreže počele da se rađaju , svakodnevno smo u prilici da posvedočimo raznim životnim događajima , te pričama , tragedijama , iskustvima , koje ljudi vole da podele javno sa drugima . Naime , često su to situacije od krajne gluposti , te nam postane neverovatno dokle ljudski mozak mmože da dokuči.

Dakle , priča je se desila u Engleskoj , a sve zbog male porcije krompirića , zbog kojih je morala i policija da interveniše. Naime, Džejms Levin (22) u restoranu “Brewer’s Fayre” u Njuhejvenu naručio je porciju pomfrita s govedinom i čilijem, a uz to je trebalo da dobije i umak od sira, kiselog vrhnja i mladog luka. Međutim , trenutak koji je izazvao haos , jeste kada je obrok stigao , a on nije bio zadovljan , pa je fotografiju podelio i na društvenim mrežama.

On je također istakao i sledeće : – Kao što možete videti na fotografiji, dobili smo dve porcije krompirića samo s čilijem. Ništa od onoga što navode nije bilo na njima. Bilo je strašno. Argument im je bio da zapravo nemaju te dodatke koji su trebalo da budu tu. Kada nešto plaćate, očekujete da ćete to i dobiti – požalio se Džejms. Naime , kako je mladić istakao restoran im je ponudio povrat novca , što su oni odbili pa je i policija morala da interveniše. – Iako nije bilo idealno, ponudili smo im alternativna rešenja koja gosti nisu prihvatili pa je situacija eskalirala i zato je pozvana policija – rekli su iz restorana. Kada je policija izašla na teren, smirili su situaciju te niko nije sankcioniran.