Novo

“Ne želim da moje dete ide u školu sa POLUPISMENIM SRBIMA! ŠOK izjava Dara Bubamare UZDRMALA celu Srbiju, “Moj sin ide u privatnu, a ne u običnu seljačku školu!”

Od kako je ova korona na sceni donekle su zanemarene vijesti iz domaćeg šou biznisa, koji je u totalnom autu u posljednjih 10 mjeseci kako je krenula cijela priča sa covidom 19.

Estradne zvijezde su već dugo bez angažmana po klubovima, svadbama i feštama, bez koncerata a time i bez primanja pa se sve češće žale iz dana u dan, kako nema posla, i kako jedva sastavljaju kraj sa krajem.

Naravno da to nailazi na osudu kod običnih ljudi koji svakako rade svakodnevno za daleko daleko manje svote nego naše zvijezde , puno teže poslove za neki minimalac, u smjenama ili po noći. A sigurno nisu uspjeli uštedjeti koliko ovi pjevači i pjevačice do sada.
Jedna koja se najčešće žali i jadikuje je Dara Bubamara, ona ionako obožava da bude u centru pažnje sa svojim izjavama.

Ovih dana Dara Bubamara pak i nema previše razloga da se žali, materijalna situacija je u drugom planu jer je nova ljubav okupirala totalno. Ovaj puta je kaže, iskreno zaljubljena,na sedmom je nebu, a izabranik se zove Toni, ima samo 21 godinu i sin je vlasnika lanca restorana po Italiji, voli da vozi luksuzna auta, a sa Darom skače od jednog do drugog luksuznog odredišta.

Za ovu pjevačicu najčešće kažu da je sva isfolirana, da sve svoje fotografije na Instagramu obrađuje u fotoshopu, dorađuje i obrađuje prije objave. A objavljuje masu fotografija. Ona je ponovo na Sejšelima, i svoje fanove bombarduje sa novim fotkama, od kojih muškarcima prije svega zastaje dah. Da li ste ih pogledali u skorije vrijeme?

A prije nego je otišla na ovaj godišnji odmor izjavila je nešto što je izazvalo bijes mnogih u Srbiji . Naime, njen sin Marko koji ima 10 godina pohađa privatnu školu a Dara izjavljuje da nema šanse da njen super talentovani sin ide u običnu školu, jer je super talent i pametan, govori tri jezika, igra fudbal, i jako je nadareno dijete. Uz to, njen ego je povrijeđen obzirom da u “običnim seljačkim školama” ne znaju ko je Markova majka, dok u privatnoj školu koju 10-godišnjak pohađa govore da mu je majka prava seks ikona.