Princ Harry je svakako u zadnjih nekoliko mjeseci bio top tema kada je u pitanju kraljevska porodica. Mlađi unuk kraljice Elizabete odnedavno, kako se zna, dobio je  prinovu u svojoj porodici jer je njegova aktuelna supruga Meghan Markle dobila sina. 

Međutim, sada se pojavila još jedna zaista zanimljiva i jako bizarna priča vezana za njega – ne direktno doduše.

Jedan Britanac tvrdi da je spavao s više od šest stotina žena nakon što je rekao da dolazi iz britanske kraljevske porodice i izjasnio se kao pravi princ Harry.

U intervjuu za Dorset Herald koji je dao nedavno, Henry Hampshire, 34, priznao je da je koristio svoju zapanjujuću sličnost s vojvodom od Sussexa da se sek*ualno zadovoljava i zavodi lakovjerne žene u seks*alni odnos s njim. Uglavnom su to bile turistkinje iz azijskih zemalja kao što su Kina, Koreja i Japan.

Zaista iznenađujuće je to da Hampshire tvrdi da je imao još više uspjeha sa ženama otkad je pravi princ Harry dobio dijete sa svojom zvaničnom suprugom, Meghan Markle.

Hampshire je procijenio da je spavao s više od 637 žena dok se pretvarao da je princ Harry, uglavnom s turistkinjama koje potiču iz istočno – azijskih zemalja kao što su Kina, Koreja i Japan.

Hampshire kaže da jednog dana planira prestati se pretvarati da je princ Harry, ali je rekao da uživa u s*ksu u ovom trenutku i misli da je s*ks sa samo jednim partnerom “dosadan kao duga”.

Glasnogovornik kraljevske britanske porodice nije službeno komentirao situaciju u ovom trenutku, ali je priznao da je sličnost između Henryja Hampshirea i Princa Harryja “uznemirujuća” i “čudna”.

Preporučujemo
Loading..