Novo Vijesti

NE SMETA JOJ ŠTO GA OPTUŽUJU DA JE MANIJAK: Nećete verovati čime se bavi Lečićeva nova devojka, EVO ŠTA IH JE SPOJILO U JEKU SKANDALA!

Branislav Lečić je poznati srpski glumac i opozicioni političar koji e enedavno našao u žiži skandala kada ga je glumica Danijela Štajnfild optužila za silovanje dok je bila student na akademiji a nakon toga se javila i Merima Isaković koja je potvrdila da je i ona istu stvar doživjela od strane Lečića.

Neki asu stali na njegovu stranu ali je javnost ipak bila na strani žrtava a sam Lečić je tvrdio da je sve laž i tražio i da ide na detektor laži. Bio je na rauzgovoru u tužilaštvu, predmet protiv njega je podignut ali njega to izleda nije puno zabrinulo jer je u jeku skandala on pronašao novu ljubav.

Naime on je sa novom, mnogo mlađom djevojkom koj ase zove Jelena uhvaćen na beogradskom aerodromu kada su zajedno išli na odmor a sada su snimljeni i u jednom beogradskom restoranu. Svi se slažu da Jelena izgledom jako podsjeća na njegovu bivšu suprugu Ninu Radulović. Jelena koja ima 36 godina je rođena beograđanka a završila je akademiju lepih umjetnosti odsjek fotografija.

Ona je zaposlena kao asistent na fakultetu na predmetima crtanje i ilustracija. Njoj očito ne smetaju sve priče i optužbe koje prate Lečića i uživa u njihovoj emotivnoj vezi i nimalo je nije briga za tuđa mišljenja. Ljudima ipak nije jasno kako može biti sa njim nakon svih optužbi koje su stigle na njegov račun ali istina je da su svi nevini dok im se ne dokaže krivica pa je tako i  u slučaju Branislava Lečića. Šta vi mislite o ovome?