Novo Vijesti

NE OVO NIJE FOTOMONTAŽA! Anastasija SAMA SEBI ubrizgala FILERE U OBRAZE nakon što je videla TUTORIJAL na internetu – UPROPASTILA SE ZA CELI ŽIVOT, pogledajte na šta liči /UŽAS/

Danas veliki broj djevojaka nije zadovoljan svojim izgledom i mnoge stavljaju puno toga vještačkog na sebe, od trepavica do noktiju a zabrinjavajuće je što sve veći broj njih poduzima i puno radikalnije korake i podvrgava se plastičnim operacijama.

To je dovelo do velike potražnje na tržištu za estetskim hirurzima pa su neki šarlatani i ovdje vidjeli priliku da zarade i poznato je da je nedavno u Beogradu otkriven čovjek koji nije imao završen fakuletet a koji je operisao veliki broj žena i djevojaka i mnoge od njih je i unakazio. Ima još ekstremnijih slučajeva kao što ej ovaj koji vam donosimo danas kada djevojke same na sebi vrše neke zahvate kao što je to uradila Anastasija Pokreščuk iz Kijeva koja je starleta i model i koja na Instagramu ima 264 hiljade pratilaca.

Ona je postala toliko ovisna o ubrizgavanju filera da je odlučila da postane rekorderka kada je u pitanju veličina obraza. Ona je sama sebi ubrizgala filere prateći jedan tutorijal na internetu  prateći savjete ljekara u videu a supstancu je platila 1800 dolara. Ona je obavijestila svoje pratitelje da se tu neće zaustaviti i da joj je sljedće ubrizgavanje hijalurona u stražnjicu i grudi.

Anastasija tvrdi da je prosto zaljubljena u svoje novo lice i da je mnogobrojni negativni komentari uopšte ne uzbuđuju. Dodala je da je ubrizgavanje filera jako uzbuđuje i da nema namjeru da uskoro prestane sa tim. Objasnila je svojim fanovima da će stražnjicu povećati tako što će je popuniti masnoćom koju će doktori iz nje izvaditi pomoću liposukcije.