Novo

NE KUPAM SE I NE PEREM ZUBE: Upoznajte ženu koja ima čudne higijenske navike!

Kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite, u nastavku vam donosimo jednu veoma zanimljivu i interesantnu priču. Vjerujemo da biste se i sami šokirali kada bi vam neko rekao otvoreno da se ne tušira, da nema naviku da opere zube, i da bi vaša prva reakcija bilo gađenje u jednu ruku, ali i udaljavanje od te osobe. Jer sve nas od malena roditelji uče kako je čistoća pola zdravlja, i neke osnovne navike koje moramo sami da steknemo.

Po svemu sudeći, žena o kojoj u nastavku pišemo i nema baš takvo mišljenje. Njeno ime je Anabel Fenvik Eliot, ona ima 35 godina i iz Velike Britanije je. Ona je na svom nalogu na društvenoj mreži TikTok otkrila svimajavno da ona može da izdrži i po nedelju dana da se ne okupa, a da zube obično pere jednom dnevno. I dok bi kod mnogih ovo naišlo da veliku osudu, njeni pratioci na ovoj društvenoj mreži su joj dali podršku da iznese svoj stav, te da bez bilo kakvog ustručavanja ona podijeli to sa svima, ako osjeća potrebu za tim.

@annabelmaud

Just another messy day #grossgirl #grossgirltok #adhd #morningroutine #fyp

♬ Sunny Day – Ted Fresco

Anabel je inače novinarka, i sada ona živi na selu u Eseksu zajedno sa svojim psom, po sopstvenom priznanju ne voli “osjećaj vlage i hladnoće” po svom tijelu, te se zbog toga ona rijetko kupa, dezodorans zaobilazi u širokom luku, ne uživa u pranju zuba jer joj pasta mijenja ukus hrane, a prljavu kosu ne češlja, več je vezuje u punđu. Ostatak teksta pročitajte ovde.

@annabelmaud

Soap is for people who go out in public #grossgirl #grossgirltok #hermit #crunchy

♬ original sound – Annabel Fenwick Elliott